همکاری در خرید و فروش کتاب
در اولین پست ها می خوام از برخی مزیت ها و مشکلات کتاب فروشی آن لاین بگم.
از آنجا که از قبل در این زمینه مطالب مفیدی تولید شده و توی اینترنت قرار داده شده، قصد دارم از برخی از آنها استفاده کنم.
قبل از این که نوشتن در مورد موضوع اصلی این پست را شروع کنم باید این سؤال را مطرح کنم که اصولا فکر میکنید در شرایط حاضر کسی کتاب هم میخواند؟! آمار پایین تیراژ کتابهای ارزندهای که نویسنده یا مترجمشان با خون دل آنها و با گذر از موانع زیاد وارد بازار کتاب میکند، نشاندهنده مشکلات زیاد در این عرصه است.
اما در کنار آن گاهی هم دیده شده که تعداد چاپهای یک کتاب بسیار بالا و خوب بودش. تیراژ چاپش هم مناسب می باشد. و دلیل آن هم لزوما کاغذهای دولتی، رانت و ... نیست. قصد بحث بیشتر در این زمینه رو ندارم. فقط می خوام بگم عرصه کتاب یه سره ضرر و مشکلات نیست. بلکه سودهای خوبی هم داره که باید آنها را ذکر کرد و البته به فکر پیشرفت و افزایش سود هم در این زمینه بود.
رفتن به کتابفروشیها قطعا لطف دیگری دارد. آدم میتواند کتابها را ورق بزند، احیانا کتابهای تازهای را که کسی توصیهاش را به او نکرده بود، کشف کند و ساعتی از بودن در یک مکان فرهنگی لذت ببرد. اما بدیهی است که این امکان برای بسیاری اش شهرستانیها مهیا نیست و تازه آدم اصلا خیلی وقتها فرصت این کار را ندارد. به علاوه باید این را هم در نظر بگیرید که بازار کتاب ایران چندان پایدار نیست و ممکن است کتاب بسیار خوبی را که در یک بازه زمانی به شبب مشغله کاری یا تحصیلی نتوانستهاید تهیه کنید، چند ماه دیگر اصلا نتوانید در بازار پیدا کنید، پس باید هر چه سریعتر آنلاین تهیهاش کنید!
در اینجا من مزایای خرید آنلاین کتاب را فهرست میکنم:
– صرفهجویی در وقت
– یاری رساندن به ناشران از طریق کوتاه کردن چرخه توزیع کتاب و فراهم کردن شرایطی برای رسیدن به سود مالی بیشتر
– امکان تهیه کتابهایی که امکان تهیه آنها در کتابفروشیها نیست، مثلا آنهایی که کمتر محبوب بودهاند یا در چند ماهه اخیر منتشر نشدهاند و در انبار کتاب نشریات مختلف جا خوش کردهاند.
– تمرین عملی خرید آنلاین
قبل از اینکه شروع کنیم به خرید آنلاین کتاب نو، باید بدانیم که دنبال چه کتابی هستیم و تازههای کتاب چه هستند.
از راههای مختلفی میتوان متوجه کتابهای تازه شد، شرح مختصری درموردشان خواند و در فهرست خرید، یادداشتان کرد:
خرید، یادداشتان کرد:
۱- خواندن صفحات ادبی و کتاب روزنامهها و مجلات
۲- سایتهای ادبی و فرهنگی
3- وبلاگها
لینک دعوت به تلگرام کتاب دست دوم :
https://telegram.me/sarayketabqom